+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Gravemaskine

Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS er vi eksperter i skovopgaver. Vi udfører alt maskinelt arbejde vedrørende skov, natur og grønne områder, og vores gravemaskine tjener flere formål i vores arbejde. Vores maskiner bruges primært til at fælde træer med fældehoved, men vi løser også en lang række andre graveopgaver i hele landet.

Gravemaskine til alle naturrelaterede opgaver

Vi hjælper blandt andet private grundejere, erhverv, det kommunale og Naturstyrelsen med graveopgaver såsom:

Skovopgaver med gravemaskine

Med fældehoved, grab, skovklo og meget mere kan vi løse store og små skovopgaver. Det kunne blandt andet være træfældning eller udtynding af træer i skov og hegn.

Anlægsopgaver med gravemaskine

Vi råder over gravemaskiner i flere størrelser, og vi kan varetage anlæg og vedligehold af de grønne områder. Læs mere om naturpleje her.

Udgravning af søer

Mangler det grønne område et vandløb, vandhul eller sø? Vi har stor erfaring med udgravning og etablering af søer i naturområder. Vores arbejder lever naturligvis op til at alle regler og standarder.

Kontakt os for at høre mere

Står du med en opgave, hvor du mangler en gravemaskine med en erfaren og dygtig fører, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og give et uforpligtende tilbud på arbejdet. Ring til os på telefon +45 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk allerede i dag.

Bomford Flailbot – fjernstyret gravemaskine

Vi udfører effektiv klipning, flishugger og knusning af grønne områder med Bomford Flailbot, som er egnet til kørsel i de fleste terræner.
Den kraftfulde maskine kan klare græsslåning, klipning, flishugger og knusning af hybenroser, hvirvelbuske, stubbe og anden skovning.
Samtidig er den fjernstyrede Bomford Flailbot stabilt kørende, og den er derfor oplagt til arbejde i alle terræner – også hvor andre maskiner ikke kan komme til.

Hos Vesthimmerlands Maskinskovning klarer vi opgaven for dig
Har du lyst til at se Bomford Flaibot i aktion, eller har du behov for naturpleje, knusning, flishugger eller klipning i større eller mindre omfang? Kontakt us på telefon 96 98 20 00 eller på mail vms@vhms.dk

Eller kontakt os her.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.