+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Flishugger

Som flishugger nær Viborg udfører vi flishugning for private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen. Vi har mange kunder i Aalborg og resten af Nordjylland, men vi arbejder som skoventreprenør i hele landet. Vi er naturligvis godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove.

Vi benytter en Valtra T214 traktor med tipkasse til flisfrakørsel. Den har 710 millimeter brede dæk. Begge maskiner har et vakuumanlæg, ligesom de begge har bioolie på hydraulikanlægget.

Som flishugger benytter vi en Ponsse Bison og en Bruks 806 STC-flishugger.

Den har en indmadningsåbning på 72 x 85 centimeter og en Scania-motor til at trække huggeren.

Kranen har en rækkevide på 10,5 meter, og maskinen er udstyret med 800 millimeter brede dæk, hvor vi har mulighed for at eftermontere bælter, hvis der er behov for det.

Lastbil flishugger med stor kapacitet

Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS har vi tilføjet en lastbil flishugger til vores maskinpark. Lastbilen har større kapacitet, og så fungerer den som to maskiner i én. En lastbil flishugger hugger flisen direkte op i ladet og kan derefter benyttes til at transportere flisen videre til den ønskede destination. Det gør processen mere effektiv og billigere for dig som kunde.

En lastbil flishugger effektiviserer processen

Ved skovning, hvor det fældede træ skal bruges til flis, kan vores lastbil flishugger i kombination med vores fældeudkører klare opgaven hurtigt. Det er simpelthen fordi antallet af nødvendige maskiner er minimeret, når fældeudkøreren klarer fældning, stakning og udkørsel, men flishugger lastbilen klarer flishugning og flisfrakørsel.

Kort fortalt er færre maskiner lig med mindre omkostninger og et hurtigere slutprodukt.

Har du brug for flis? Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med flishugning og flisfrakørsel i forbindelse med skovning. Du kan også høre om vores andre ydelser som blandt andet rodfræsning og grenknusning samt pleje af grønne områder.

Du kan ringe til os på telefon 96 98 20 00 eller skrive til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på flishugger i Viborg eller resten af landet.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Følg med på vores Facebookside