+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Vognmand

Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS tilbyder vi ydelser som vognmand i hele landet. Vi varetager både kørsel med blokvogn og kørsel med walkingfloor trailer.

Vognmand til kørsel med blokvogn

Vi transporterer dine maskiner sikkert fra A til B, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for transport af traktor, maskiner og andet stort udstyr. Vi giver et uforpligtende tilbud på transporten og løser opgaven til aftalt tid og pris

Vognmand til Walkingfloor trailer

Vi råder over en walkingfloor trailer også kendt som trailer med moving floor eller gående gulv. Det er en innovativ metode til at transportere gods på paller eller bulkgods såsom korn, grus eller træflis.

Med det hydrauliske gulvsystem kan godset aflastet, uden at vognen skal tippes, hvilket effektiviserer processen betydeligt. Som altid betyder en mere effektiv aflastning også en bedre pris for dig.

Kontakt os for at høre mere

Har du brug for en vognmand? Lad os transportere dine maskiner eller gods. Vi vægter sikkerhed og kvalitetsarbejde højt, og vi løser opgaven til en god pris. Med mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning på opgaven. Kontakt os her eller ring til os på +45 96 98 20 00 for et uforpligtende tilbud.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.