+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Udkørsel

Vesthimmerlands Maskinskovning ApS tilbyder udkørsel af træ i skove eller plantager i hele Danmark, men de fleste af vores kunder holder til omkring Viborg og Aalborg i Nordjylland. Vi er godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove, og vores primære kunder er private skovejere, kommuner og naturstyrelsen. Vi kan med andre ord tilbyde udkørsel af alle former for træ.

Vi bruger en Ponsse Buffalo til udkørsel i skove

​Vi bruger en Ponsse Buffalo til udkørsel, fordi den er yderst velegnet til afdrifter og ældre tyndinger. Den har vakuum-anlæg på olietanken, og kranen kan række 10 meter. Der kan være op til 20 kubikmeter på et læs, og den har 710 mm brede dæk, men vi kan eftermontere bælter, såfremt det er nødvendigt. Desuden er den monteret med doserblad, så vi kan rette lidt på vej, og liggepladser, hvis de skulle blive sporkørt.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med flishugning og flisfrakørsel i forbindelse med skovning. Du kan også høre om vores andre ydelser som blandt andet rodfræsning og grenknusning samt pleje af grønne områder.

Du kan ringe til os på telefon 96 98 20 00 eller skrive til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på flishugning.

Eller kontakt os her.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.