+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Stubfræsning i Nordjylland og Viborg

Hvis du har fældet enkelte træer på din ejendom og ønsker at fjerne træstubbene, kan vi tilbyde stubfræsning. Vores maskiner fræser let træstubbe og efterlader arealet løst og klargjort til f.eks. nyplantning af træer. Vær opmærksom på at denne løsning ikke fjerner gamle trærødder i omkredsen af træstubbene. Hvis dette ønskes, tilbyder vi rodfræsning.

Stor erfaring med stubfræsning

Vi har stor erfaring med stubfræsning i skovbrug, hvilket betyder at vi har den nødvendige erfaring og udstyr til at håndtere de specifikke krav og udfordringer, der kan opstå i skovområder. Vi kan hjælpe med at forbedre skovbunden, øge træernes vækst og sikre en sikker og effektiv skovdrift.

Takket være vores professionelle og erfarne team kan vi tilbyde effektiv og skånsom stubfræsning i skovområder, og sikre en bæredygtig og sund skov for fremtiden.

Kontakt os og hør mere om vores Stubfræsning

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at bestille fræsning eller anden pleje af grønne områder. Hvis du har spørgsmål, så besvarer vi også gerne dem. Sammen finder vi altid den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvordan vi bedst muligt hjælper dig med din stubfræsning i Nordjylland. Du kan ringe til os på: 96 98 20 00 eller sende en mail til: vms@vhms.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Følg med på vores Facebookside.