+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Rodfræsning i Himmerland, Viborg og Vendsyssel

Vi har både store og mindre maskiner til rodfræsning og tilbyder professionel fjernelse af træstubbe og trærødder i Himmerland, Viborg og Vendsyssel og resten af landet.

Vores rodfræsere fjerner effektivt træstubbe og trærødder ned til 40 cm´ dybde. Jorden efterlades løs og klar til f.eks. gentilplantning med træer og buske, etablering af ny græsplæne, have-bede o.l. Hvis du ønsker at få fjernet enkelte træstubbe kan vi tilbyde stubfræsning.

Vi kan hjælpe i hele landet

Hos os udfører vi grenknusning og rodfræsning, herunder stubfræsning, for private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen. Vi kan i det hele taget udføre alt maskinelt arbejde i skove, plantager og grønne områder, herunder andre steder ude i naturen.

Vi udfører især grenknusning, stubfræsning og rodfræsning i Himmerland, Viborg og Vendsyssel. Vi er godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove, og vi tilbyder samtidig rådgivning og vejledning i forbindelse med skovning, knusning, flisning og fræsning. Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor blandt andet flishugger og naturpleje.

Vi bruger kun de bedste maskiner til stub- og rodfræsning og stubfræsning

Det er vigtigt, at have udstyret i orden. Hos Vesthimmerland Maskinskovning udføres fræsning og knusning med en Valtra S374, der er udstyret med 900 millimeter bagdæk og 710 millimeter fordæk.

Grenknuseren er en Ahwi M700, og rodfræseren er en Ahwi RF1000. Der er med andre ord tale om stærke og effektive maskiner, som er yderst effektive. Det er vores måde at sørge for et veludført arbejde med høj sikkerhed.

Bestil rodfræsning, stubfræsning eller grenknusning hos os i Nordjylland

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille grenknusning og rodfræsning skoven eller anden pleje af grønne områder. Hvis du har spørgsmål, så besvarer vi også gerne dem. Sammen finder vi altid den rigtige løsning til dig.

Kontakt os i dag

Du kan ringe til os på telefon 96 98 20 00, men du kan også skrive til os på e-mail vms@vhms.dk for at drøfte jeres ønsker og behov. Hvorefter vi gerne fremsender et uforpligtende tilbud på din opgave.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Følg med på vores Facebookside