+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Rodfræsning, stubfræsning og grenknusning i Viborg og Nordjylland

​Hos os udfører vi grenknusning og rodfræsning, herunder stubfræsning, for private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen. Vi kan i det hele taget udføre alt maskinelt arbejde i skove, plantager og grønne områder, herunder andre steder ude i naturen.

Vi udfører især grenknusning og stubfræsning i Viborg, Aalborg og resten af Nordjylland. Vi er godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove, og vi tilbyder samtidig råd og vejledning i forbindelse med skovning, knusning, flisning og fræsning.

Til rodfræsning og stubfræsning bruger vi kun de bedste maskiner

fræsning og knusning udføres med en Valtra S374, der er udstyret med 900 millimeter bagdæk og 710 millimeter fordæk.

Grenknuseren er en Ahwi M700, og rodfræseren er en Ahwi RF1000. Der er med andre ord tale om stærke og effektive maskiner, som er yderst effektive.

Bestil Rodfræsning, stubfræsning eller grenknusning hos os i Nordjylland

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille grenknusning og rodfræsning skoven eller anden pleje af grønne områder.

Du kan ringe til os på telefon 96 98 20 00, men du kan også skrive til os på e-mail vms@vhms.dk for at drøfte jeres ønsker og behov. Hvorefter vi gerne fremsender et uforpligtende tilbud på din opgave.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.