Telefon: 96 98 20 00         |         E-mail: vms@pc.dk          |         Find os på Facebook  

​✔ Mere end 20 års erfaring

✔ Kvalitetsarbejde til en god pris

✔ Godkendt til PEFC-certificerede skove

Udkørsel af træ af Vesthimmerlands Maskinskovning

Vesthimmerlands Maskinskovning ApS tilbyder udkørsel af træ i skove eller plantager i hele Danmark, men de fleste af vores kunder holder til i Nordjylland. Vi er godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove, og vores primære kunder er private skovejere, kommuner og naturstyrelsen. Vi kan med andre ord tilbyde udkørsel af alle former for træ.

Vi bruger en Ponsse Buffalo til udkørsel i skove

​Vi bruger en Ponsse Buffalo til udkørsel, fordi den er yderst velegnet til afdrifter og ældre tyndinger. Den har vakuum-anlæg på olietanken, og kranen kan række 10 meter. Der kan være op til 20 kubikmeter på et læs, og den har 710 mm brede dæk, men vi kan eftermontere bælter, såfremt det er nødvendigt. Desuden er den monteret med doserblad, så vi kan rette lidt på vej, og liggepladser, hvis de skulle blive sporkørt.

​Du kan kontakte Vesthimmerlands Maskinskovning ApS, hvis du har brug for udkørsel af træer i en skov eller plantage. Vi kommer gerne ud for at besigtige området, før vi giver et tilbud. Du kan ringe til os på telefon 21 42 90 01 eller skrive til vms@pc.dk.​

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

Vesthimmerlands Maskinskovning ApS

CVR: 28869258

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 96 98 20 00

E-mail: vms@pc.dk