+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Anlægsarbejde af store græsplæner

Skal du have hjælp til anlægsarbejde, er du kommet til det rigtige sted. Skal du have anlagt en større plæne? Vores maskinpark indeholder en såmaskine til græsplæne med en bredde på tre meter. Det betyder, at vi kan anlægge store plæner effektivt og hurtigt. Vores tidligere arbejde inkluderer blandt andet parkområder, grønne fabrikspladser, festpladser og meget mere.

Anlægsarbejde – Der er penge at spare med vores såmaskine til græsplæne

Da maskinen til anlægsarbejde kan dække de store områder hurtigere, kan arbejdet også gøres langt billigere end med de mindre maskiner, som den almindelige anlægsgartner ofte råder over. Så hvis du leder efter den mest økonomiske løsning til anlægning af en større græsplæne, så er vores såmaskine vejen frem.

Vi klarer hele opgaven

Skal din græsplæne sås på et område, som endnu ikke er ryddet og klar, så kan vi også stå for det. Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS har vi en stor maskinpark, og vi har mange års erfaring med skovning, rodfræsning og stubfræsning. Vi udfører også det meste inden for naturpleje såsom plænepleje, hegnsklipning og sprøjtning.

Kontakt os

Vi udfører rydning, anlæg af græsplæne og naturpleje for alle slags kunder, men det er typisk private grundejere, kommuner og Naturstyrelsen.
Send en mail til vms@vhms.dk eller ring til os på +45 96 98 20 00 til en uforpligtende samtale om din opgave.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.