Telefon: 96 98 20 00         |         E-mail: vms@pc.dk          |         Find os på Facebook  

​✔ Mere end 20 års erfaring

✔ Kvalitetsarbejde til en god pris

✔ Godkendt til PEFC-certificerede skove

Grenknusning, rodfræsning og stubfræsning udføres

​Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS udfører vi grenknusning og rodfræsning, herunder stubfræsning, for private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen. Vi kan i det hele taget udføre alt maskinelt arbejde i skove, plantager og grønne områder, herunder andre steder ude i naturen.

Vi udfører især grenknusning og rodfræsning i Aalborg og Aars i Nordjylland samt resten af landet. Vi er godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove, og vi tilbyder samtidig råd og vejledning i forbindelse med alle former for skovning, knusning, flisning og fræsning.

Vi anvender gode maskiner til rodfræsning

Grenknusning og rodfræsning udføres med en Valtra S374, der er udstyret med 900 millimeter bagdæk og 710 millimeter fordæk. 

Grenknuseren er en Ahwi M700, og rodfræseren er en Ahwi RF1000. Der er med andre ord tale om stærke og effektive maskiner, som er yderst effektive.

Bestil grenknusning hos os

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille grenknusning og rodfræsning i naturen, skoven, plantagen eller anden pleje af grønne områder.

Du kan ringe til os på telefon 96 98 20 00, men du kan også skrive til os på e-mail vms@pc.dk for at drøfte jeres ønsker og behov, hvorefter vi gerne fremsender et uforpligtende tilbud på din opgave.

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

Vesthimmerlands Maskinskovning ApS

CVR: 28869258

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 96 98 20 00

E-mail: vms@pc.dk