Telefon: 96 98 20 00         |         E-mail: vms@pc.dk          |         Find os på Facebook  

​✔ Mere end 20 års erfaring

✔ Kvalitetsarbejde til en god pris

✔ Godkendt til PEFC-certificerede skove

Flishugning og flisfrakørsel ved skovning tilbydes

​Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS udfører vi flishugning for private skovejere, kommuner og Naturstyrelsen. Vi har mange kunder i Aalborg og Aars samt resten af Nordjylland, men vi arbejder i hele landet. Vi er naturligvis godkendt til at arbejde i PEFC-certificerede skove.

Vi benytter en John Deere og en Bruks til flishugning

Når vi skal udføre flishugning, benytter vi en John Deere 1510 E med en Bruks 806 STC-flishugger. Den har en indmadningsåbning på 72 x 85 centimeter og en Scania-motor til at trække huggeren. 

Kranen har en rækkevide på 10,5 meter, og maskinen er udstyret med 800 millimeter brede dæk, hvor vi har mulighed for at eftermontere bælter, hvis der er behov for det.

Derpå benytter vi en Hydrema 922 D med tipkasse til flisfrakørsel. Den har 710 millimeter brede dæk, hvor der også kan eftermonteres bælter efter behov. Begge maskiner har et vakuumanlæg, ligesom de begge har bioolie på hydraulikanlægget.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med flishugning og flisfrakørsel i forbindelse med skovning. Du kan også høre om vores andre ydelser som blandt andet rodfræsning og grenknusning samt pleje af grønne områder.

Du kan ringe til os på telefon 96 98 20 00 eller skrive til vores e-mail vms@pc.dk for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud på flishugning.

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

Vesthimmerlands Maskinskovning ApS

CVR: 28869258

adresseinformation

kontaktinformation

Telefon: 96 98 20 00

E-mail: vms@pc.dk