+45 96 98 20 00   |   vms@vhms.dk

Fældeudkører

Med vores fældeudkører kan vi klare træfældning og transport af træet effektivt. Fældeudkørsel udføres ofte i forbindelse med større opgaver indenfor flishugning og skovning, hvor vi hjælper erhverv, kommuner, Naturstyrelsen og private skovejere.

Effektivt arbejde til en god pris

I stedet for at benytte forskellige maskiner til henholdsvis skovning og udkørsel, kan fældeudkøreren både fælde, stakke og udkøre træerne. I kombination med vores lastbil flishugger, som kan transportere såvel som hugge træet, kan opgaven løses med to maskiner i stedet for fire. Det er noget, der kan mærkes på effektiviteten såvel som prisen.

Vi fældeudkører i hele landet

Hos Vesthimmerlands Maskinskovning ApS har vi mange års erfaring med alle former for maskinelt arbejde vedrørende træ, skov og grønne områder. Mange af vores kunder er i områderne omkring Viborg, Aalborg, Himmerland og Vendsyssel samt resten af Nordjylland, men vi kører gerne i hele landet.

Kontakt os for at høre mere

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk. Her kan du for at høre mere om vores fældeudkører eller vores andet arbejde som skoventreprenør. Du kan også læse meget mere om vores andre ydelser her på hjemmesiden.

Følg os på Facebook

Kontakt os på telefon 96 98 20 00 eller skriv til vores e-mail vms@vhms.dk for at høre mere om vores maskinskovning og vores arbejde som skoventreprenør. Du kan også udfylde formularen forneden og vi vender tilbage hurtigst muligt.